Top 5 Benefita Pice pečene na 500C

Mnogi govore kako im je pica najomiljenija hrana. Nema sumnje da je ova jednostavna Italijanska kreacija postala prava internacionalna senzacija. Samo u USA, pica restorani su prodali $37 milijardi dolara u 2013-oj. Takođe godišnje se samo u USA proda preko $950 milijardi dolara zamrznute pice. To je baš puno pice!

Ako ste pravi zaljubljenik u dobru hranu, tražite kvalitetne sastojke i autentične načine kuvanja. Ako već uživate mnogo više u izuzetnim ukusima nego u otvaranju nekakvih konzervi sa hranom i naručivanju brze hrane. Zašto ne konzumirati onda samo najbolju picu? Samo pica pečena na bar 500C može da Vam da bogat ukus i zadovolji pravu strast koju očekujete kod kuvanja.

Pice napravljenje pečene na bar 500C su zapravo drevni metod pripremanja hrane. Kuvarski eksperti potvrđuju široke zdravstvene benefite pri pripremanju pice, a i druge hrane, u peći koja peče na bar 500C.

U Davna vremena svaka kuća je mogla da priušti sebi specijalnu keramičku peć na drva, danas, kad živimo brzim životom u gradovima, ovakav način pripremanja pice i hrane jednostavno više nije moguć.

Pica iz Peći 500C se Peče Brzo

Regularna kućna pica zahteva da se rerna prvo zagreje, i onda se pica peče bar 20-30 minuta. Temperature koje obične električne peći prave idu maksimalno do 260 stepeni. Neke specijalne pekarske peći mogu da razviju i veće temperature, međutim pica u našoj specijalnog peći se peče na 500C i zbog specijalnosti kretanja toplog vazduha pica je gotova za 90 sekundi.

Pica iz Peći 500C Pojačava Ukuse

Ako ste već probali našu picu verovatno ste primetili prilično veliku razliku u ukusu u odnosu na ostale pice. Zahvaljujući tome kako se toplota kreće u ovim specijalnim pećima, daje ovakvoj hrani specijalni ukus koji nijedna tradicionalna peć ne može da stvori.

Zadržava Hranjive Sastojke u Hrani

Mnogi od hrane koju konzumiraju očekuju da ona bude i zdrava. Pica koja se peče u peći na ovakoj visokoj temperaturi, način zagrevanja povrća, sira i ostalih sastojaka, peku se toliko brzo da oni unutar sebe zadržavaju hranjive sastojke i antioksidanse. Duži proces pečenja u redovnim pećima isušuje hranu, i osiromašuje hranjivu vrednost svih sastojaka.

Pica pečena u peći na 500C je pravi delikates koji će Vam pokazati kako pice mogu da imaju i totalno drugačije arome. Takođe konzumiranjem ovakvih pica možete biti sigurni da u isto vreme unosite i prave hranjive sastojke.

Ako želite da probate ovakvu picu pogledajte naš meni i naručite nešto drugačije.