Top 5 Benefita Pice Iz Peći na Drva

Mnogi govore kako im je pica najomiljenija hrana. Nema sumnje da je ova jednostavna Italijanska kreacija postala prava internacionalna senzacija. Samo u USA, pica restorani su prodali $37 milijardi dolara u 2013-oj. Takođe godišnje se samo u USA proda preko $950 milijardi dolara zamrznute pice. To je baš puno pice!

Ako ste pravi zaljubljenik u dobru hranu, tražite kvalitetne sastojke i autentične načine kuvanja. Ako već uživate mnogo više u izuzetnim ukusima nego u otvaranju nekakvih konzervi sa hranom i naručivanju brze hrane. Zašto ne konzumirati onda samo najbolju picu? Samo pica pečena iz originalne peći na drva može da Vam da bogat ukus i zadovolji pravu strast koju očekujete kod kuvanja.

Pice napravljenje u peći na drva su zapravo drevni metod pripremanja hrane. Kuvarski eksperti potvrđuju široke zdravstvene benefite pri pripremanju pice, a i druge hrane, u peći na drva.

U Davna vremena svaka kuća je mogla da priušti sebi specijalnu keramičku peć na drva, danas, kad živimo brzim životom u gradovima, ovakav način pripremanja pice i hrane jednostavno više nije moguć.

Pica iz Peći na Drva se Peče Brzo

Regularna kućna pica zahteva da se rerna prvo zagreje, i onda se pica peče bar 20-30 minuta. Temperature koje obične električne peći prave idu maksimalno do 260 stepeni. Neke specijalne pekarske peći mogu da razviju i veće temperature, međutim pica u peći na drva zbog specijalnosti kretanja toplog vazduha peče picu za 90 sekundi.

Pica iz Peći na Drva Pojačava Ukuse

Ako ste već probali picu iz peći na drva verovatno ste primetili prilično veliku razliku u ukusu u odnosu na ostale pice. Zahvaljujući tome kako se toplota kreće u ovim specijalnim pećima, plus aroma dima, daje ovakvoj hrani specijalni ukus koji nijedna tradicionalna peć ne može da stvori.

Zadržava Hranjive Sastojke u Hrani

Mnogi od hrane koju konzumiraju očekuju da ona bude i zdrava. Pica koja se peče u peći na drva, tj plamen koji zagreva povrće, sir i ostale sastojke peče ih toliko brzo da oni unutar sebe zadržavaju hranjive sastojke i antioksidanse. Duži proces pečenja u redovnim pećima isušuje hranu, i osiromašuje hranjivu vrednost svih sastojaka.

Pica pečena u peći na drva je pravi delikates koji će Vam pokazati kako pice mogu da imaju i totalno drugačije arome. Takođe konzumiranjem ovakvih pica možete biti sigurni da u isto vreme unosite i prave hranjive sastojke.

Ako želite da probate ovakvu picu pogledajte naš meni i naručite nešto drugačije.